De Premium MN7 VV is het instapmodel van de luxere Premium MN7 en is zeer geschikt voor de korte en middellange afstanden. De prijswinnende middenmotor in combinatie met de verende zadelpen en voorvork, zorgt ervoor dat je eenvoudig en comfortabel op je bestemming bereikt.
Frame design

Prijswinnende middenmotor

De Premium MN7 vv beschikt over krachtige Bafang middenmotor met een 80 Nm (Newtonmeter) koppel. Dit maakt de Premium MN7 geschikt voor heuvelachtig gebied en steile berghellingen.

Middenmotor Lees hier meer

Accu

De accu van de Premium MN7 vv zit verwerkt in de bagagedrager, deze kun je eenvoudig plaatsen en terug uitnemen.

Actieradius

Hoeveel km kun je met een volle Premium MN7 accu afleggen? Dat hangt onder andere af van de capaciteit en accugrootte die je kiest:
417 Wh accu (standaard inbegrepen) → gemiddeld 65 km
625 Wh accu (meerprijs €300,-) → gemiddeld 90 km
756 Wh accu (meerprijs €400,-) → gemiddeld 100 km

Let op: Bovenstaande gemiddelde afstanden zijn slechts indicaties. De actieradius is afhankelijk van verschillende factoren. Informeer jezelf hier.

Naaf en schijfrem van Premium i

Naafversnelling met 7 versnellingen

De Premium MN7 beschikt over een Nexus naafversnelling met zeven versnellingsstanden. Dit versnellingssysteem heeft een schakelbereik van 244%. Dit betekent dat je bij de lichtste versnelling 2.44 meer trapomwentelingen maakt dan bij de zwaarste versnelling.

Naafversnelling | Lees hier meer

Kettingaandrijving met gesloten kettingkast

Kettingaandrijving met gesloten kettingkast

De Premium MN7 is ontworpen met een kettingaandrijving, waarvan de fietsketting omhult is door een gesloten kettingkast. Deze combinatie zorgt voor een hoog rendement en maakt het e-bike model zeer onderhoudsarm.

Kettingaandrijving Lees hier meer
Gesloten kettingkast Lees hier meer

e-bike met velgremmen

Velgremmen

De Premium MN7 vv is uitgevoerd met traditionele velgremmen. Bij QWIC omschrijven we velgremmen als een betrouwbaar ‘value for money’ remsysteem.

Velgremmen Lees hier meer

Bafang midden display

LCD Display

Dankzij het overzichtelijke LCD display in het midden van het stuur is het zeer eenvoudig om de QWIC Premium MN7 VV elektrische fiets te bedienen.

Reviews

  1. Lotte

    Hele fijne fiets, goede zithouding maar de standaard accu is echt matig. Accu nog 1 streepje na maar 34 kilometer fietsen op een vlakke weg, weinig remmen/optrekken. De info op de site moet daarover absoluut beter, de aanschaf/inruil voor een sterkere accu is extreem hoog. Erg jammer
  2. Thomas Van Kiel

    Heel tevreden met deze fiets. Opladen gaat ook goed.