Premium i MN7

✔Accu in frame ✔Middenmotor ✔7 versnellingen ✔LCD console
Comfortabel, praktisch en chic. De Premium i MN7 is gemaakt voor fietsers met oog voor detail, zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort. Nu met 5 jaar garantie!

Prijswinnende middenmotor

De Premium i MN7 dankt haar kracht aan de alom geprezen Bafang M300 middenmotor met rotatiesensor voor de minste inspanning.

Middenmotor | Lees hier meer
Rotatiesensor | Lees hier meer

Accu

De accu van de Premium i MN7 is prachtig geïntegreerd in het frame. Deze in-het-frame-accu-integratie geeft de Premium i MN7 een luxe uitstraling.

Actieradius

Hoeveel km kun je met een volle Premium i MN7 accu afleggen? Dat hangt onder andere af van de capaciteit en accugrootte die je kiest:

400 Wh accu (standaard inbegrepen) → gemiddeld 70 km
540 Wh accu (meerprijs €250,-) → gemiddeld 95 km

Let op: Bovenstaande gemiddelde afstanden zijn slechts indicaties. De actieradius is afhankelijk van verschillende factoren. Meer informatie.

Naafversnelling 7-speed

De Premium i MN7 heeft een Nexus naafversnelling met zeven versnellingen. Dit versnellingssysteem heeft een schakelbereik van 244%. Dit betekent dat je bij de lichtste versnelling 2.44 meer trapomwentelingen maakt dan bij de zwaarste versnelling.

Naafversnelling | Lees hier meer

Kettingaandrijving

De Premium i MN7 is uitgerust met een kettingaandrijving met een volledig gesloten kettingkast. Deze combinatie zorgt voor een hoog rendement en maakt het e-bike model zeer onderhoudsvriendelijk.

Kettingaandrijving | Lees hier meer
Gesloten kettingkast | Lees hier meer

LCD console

De Premium i MN7 komt met een compacte LCD console. Hier kun je eenvoudig de ondersteuning mee bedienen, snelheden aflezen en de acculading controleren.

Hydraulische schijfremmen

De Premium i MN7 is uitgevoerd met hydraulische schijfremmen, dit is een remsysteem met de sterkste en zeer veilige remkracht.

Hydraulische schijfremmen | Lees hier meer

Verende en verstelbare onderdelen

Verstelbare stuurpen

Met een verstelbare stuurpen kun je de positie van het stuur aanpassen. Zo pas je deels de zithouding van de Premium i MN7 naar wens aan.

Verende voorvork 

De Premium i MN7 heeft een geveerde voorvork met lock-out functie. Dit maakt de fiets zeer comfortabel.

Verende zadelpen

Het prachtig afgewerkte zadel past perfect bij het luxueuze uiterlijk van de Premium i MN7. De combinatie met een verende zadelpen zorgt voor optimaal comfort.

MIK bagagedrager

De Premium i MN7 komt met het innovatieve MIK bagagedragersysteem waarop je eenvoudig accessoires van verschillende merken kunt bevestigen.