Premium i MD9

✔Accu in frame ✔Middenmotor ✔Derailleurversnelling  ✔LCD console
Als enige e-bike met derailleurversnelling binnen het Comfort segment combineert de Premium i MD9 comfortabel rijgedrag met een sportief karakter. Nu met 5 jaar garantie!

Prijswinnende middenmotor

De Premium i MD9 dankt haar kracht aan de alom geprezen Bafang M300 middenmotor met rotatiesensor voor de minste inspanning.

Middenmotor Lees hier meer
Rotatiesensor | Lees hier meer

Derailleurversnelling met 9 versnellingen

De Premium i MD9 heeft een derailleurversnelling met 9 versnellingen en een schakelbereik van 290%. Dit betekent dat je bij de lichtste versnelling 2.9 meer trapomwentelingen maakt dan bij de zwaarste versnelling. Binnen de Premium i Serie is dit het hoogst mogelijke bereik, wat dus betekent dat je met de Premium i MD9 jouw ideale versnellingsstand nauwkeuriger kunt afstemmen.

Derailleurversnelling | Lees hier meer

Accu

De accu van de Premium i MD9 is innovatief geïntegreerd in het frame. Deze in-het-frame-accu-integratie geeft de Premium i MD9 een luxe uitstraling.

Actieradius

Hoeveel km kun je met een volle Premium i MD9 accu afleggen? Dat hangt onder andere af van de capaciteit en accugrootte die je kiest:

400 Wh accu (standaard inbegrepen) → gemiddeld 70 km
540 Wh accu (meerprijs €250,-) → gemiddeld 95 km

Let op: Bovenstaande gemiddelde afstanden zijn slechts indicaties. De actieradius is afhankelijk van verschillende factoren. Meer informatie.

LCD console

De Premium i MD9 komt met een compacte LCD console. Hier kun je eenvoudig de ondersteuning mee bedienen, snelheden aflezen en de acculading controleren.

Hydraulische schijfremmen

De Premium i MD9 is uitgevoerd met hydraulische schijfremmen, dit is een remsysteem met de sterkste en zeer veilige remkracht.

Hydraulische schijfremmen Lees hier meer

Verende en verstelbare onderdelen

Verstelbare stuurpen

Met een verstelbare stuurpen kun je de positie van het stuur aanpassen. Zo pas je deels de zithouding van de Premium i MD9 naar wens aan.

Verende voorvork 

De Premium i MD9 heeft een geveerde voorvork met lock-out functie. Dit maakt de fiets zeer comfortabel.

Verende zadelpen

Het prachtig afgewerkte zadel past perfect bij het luxueuze uiterlijk van de Premium i MD9. De combinatie met een verende zadelpen zorgt voor optimaal comfort.

MIK bagagedrager

De Premium i MD9 komt met het innovatieve MIK bagagedragersysteem waarop je eenvoudig accessoires van verschillende merken kunt bevestigen.

Reviews

  1. evelien

    Luxe om mee te rijden, fietst erg licht ook zonder ondersteuning. Mooie kleur en fijne afwerking, Gemakkelijke bediening, Ik ben iets minder fan van het zadel en ik mis het kunnen aflezen van de tijd op het display.