Als enige e-bike met derailleurversnelling binnen het Comfort segment combineert de Premium i MD9 comfortabel rijgedrag met een sportief karakter.
Bafang M300 middenmotor

Prijswinnende middenmotor

De Premium i MD9 dankt haar kracht aan de alom geprezen Bafang M300 middenmotor met rotatiesensor voor de minste inspanning.

Middenmotor Lees hier meer
Rotatiesensor | Lees hier meer

Derailleurversnelling van QWIC e-bike

Derailleurversnelling met 9 versnellingen

De Premium i MD9 heeft een derailleurversnelling met 9 versnellingen en een schakelbereik van 290%. Dit betekent dat je bij de lichtste versnelling 2.9 meer trapomwentelingen maakt dan bij de zwaarste versnelling. Binnen de Premium i Serie is dit het hoogst mogelijke bereik, wat dus betekent dat je met de Premium i MD9 jouw ideale versnellingsstand nauwkeuriger kunt afstemmen.

Derailleurversnelling | Lees hier meer

Accu Premium i MD9

Accu

De accu van de Premium i MD9 is innovatief geïntegreerd in het frame. Deze in-het-frame-accu-integratie geeft de Premium i MD9 een luxe uitstraling.

Actieradius

Hoeveel km kun je met een volle Premium i MD9 accu afleggen? Dat hangt onder andere af van de capaciteit en accugrootte die je kiest:

400 Wh accu (standaard inbegrepen) → gemiddeld 70 km
540 Wh accu (meerprijs €250,-) → gemiddeld 95 km

Let op: Bovenstaande gemiddelde afstanden zijn slechts indicaties. De actieradius is afhankelijk van verschillende factoren. Meer informatie.

Stuur met Bafang LCD console

LCD console

De Premium i MD9 komt met een compacte LCD console. Hier kun je eenvoudig de ondersteuning mee bedienen, snelheden aflezen en de acculading controleren.

Hydraulische schijfremmen

Hydraulische schijfremmen

De Premium i MD9 is uitgevoerd met hydraulische schijfremmen, dit is een remsysteem met de sterkste en zeer veilige remkracht.

Hydraulische schijfremmen Lees hier meer

Zadel Premium i serie

Verende en verstelbare onderdelen

Verstelbare stuurpen

Met een verstelbare stuurpen kun je de positie van het stuur aanpassen. Zo pas je deels de zithouding van de Premium i MD9 naar wens aan.

Verende voorvork 

De Premium i MD9 heeft een geveerde voorvork met lock-out functie. Dit maakt de fiets zeer comfortabel.

Verende zadelpen

Het prachtig afgewerkte zadel past perfect bij het luxueuze uiterlijk van de Premium i MD9. De combinatie met een verende zadelpen zorgt voor optimaal comfort.

MIK bagagedrager

MIK bagagedrager

De Premium i MD9 komt met het innovatieve MIK bagagedragersysteem waarop je eenvoudig accessoires van verschillende merken kunt bevestigen.