Accessoires series Garantie Plus

Jarenlang onbezorgd genieten van de QWIC e-bike? Verleng nu jouw garantieperiode met QWIC Garantie Plus en bescherm jezelf jaren extra tegen onverwachte reparatiekosten aan jouw QWIC e-bike*. Op de onderdelen van iedere QWIC elektrische fiets zit een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar. Deze fabrieksgarantie kun je al vanaf €95,- (incl. btw) verlengen met nog eens 1-3 jaar met QWIC Garantie Plus. Deze 4 jaar garantie biedt volledige dekking voor de meest belangrijke onderdelen van jouw elektrische fiets**, zoals bijvoorbeeld de motor, het versnellingssysteem en het display. Deze onderdelen vallen volledig onder de garantie en worden dus ook voor 100% vergoed, evenals de kosten voor reparatie. Voor de accu geldt een vergoeding op basis van afschrijving.
Vergoeding per onderdeel 1ste jaar 2de jaar 3de jaar 4de jaar
Vergoeding van de accu 100% 100% 60% 40%
Vergoeding van motor, versnellingssysteem, display en etc.** 100% 100% 100% 100%
*) Tot 12 maanden na de aankoopdatum kan QWIC Garantie Plus afgesloten worden. **) Met uitzondering van slijtageonderdelen zoals remblokken, ketting en banden.
Verder lezen

Accessoires series Garantie Plus

Keuze wissen

Online uitverkocht

Helaas, dit product is online uitverkocht. Mogelijk staat deze fiets wel bij een dealer bij jou in de buurt en kun je alsnog snel genieten van jouw nieuwe fiets! Bekijk de verkooppunten voor meer informatie.

Meer informatie