Garantie Plus

Choose a different bike
Verleng nu jouw garantieperiode met QWIC Garantie Plus en bescherm jezelf tegen onverwachte reparatiekosten aan jouw QWIC e-bike*. Op de onderdelen van iedere QWIC elektrische fiets zit een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar. Deze fabrieksgarantie kun je nu voor verlengen met één, twee of drie jaar met QWIC Garantie Plus, waardoor je jaren zorgenloos kunt genieten van jouw e-bike.
  • 2+1 jaar:       € 95,-
  • 2+2 jaar:       € 129,-
  • 2+3 jaar:       € 159,-
  • QWIC Garantie Plus biedt volledige dekking voor de meest belangrijke onderdelen van jouw elektrische fiets**, zoals bijvoorbeeld de motor, het versnellingssysteem en het display. Deze onderdelen vallen volledig onder de garantie en worden dus ook voor 100% vergoed, evenals de kosten voor reparatie. Voor de accu geldt een vergoeding op basis van afschrijving.
 
Vergoeding per onderdeel 1-2 jaar 3e jaar 4e jaar 5e jaar
Accu 100% 60% 40% 20%
Motor, versnellingssysteem, display en etc.** 100% 100% 100% 100%
*) Tot 12 maanden na de aankoopdatum kan QWIC Garantie Plus afgesloten worden. **) Met uitzondering van slijtageonderdelen zoals remblokken, ketting en banden. QWIC Garantie Plus is een samenwerking tussen QWIC en CarGarantie. De aanvullende garantieservice wordt aangeboden door Cargarantie. Lees hier de volledige voorwaarden van CarGarantie.