Nieuwsbrief inschrijving
Nieuwsbrief inschrijving:

Alle informatie over de verschillende display van QWIC. De verschillende displays zorgen ervoor dat jij optimaal gebruik kan maken van jouw elektrische fiets van QWIC.

Qwic trend series display

digitaal display

De premium serie is voorzien van een slim digitaal display met 8 ondersteuningsstanden, LCD verlicht scherm en een USB-aansluiting. Handig bij het opladen van fietsnavigatie of een smartphone.

Trend display

Dankzij het overzichtelijke digitale display in het midden van het stuur is het zeer eenvoudig om de QWIC T-MN7.2 HS11 te bedienen. Met liefst 5 ondersteuningsstanden heb je de keuze om in elke situatie de ideale ondersteuning te krijgen.

Het ergonomische digitale display is voorzien van 10 ondersteuningsstanden, een LED-verlicht LCD scherm en een USB aansluiting. Handig voor het opladen van de smartphone of de fietsnavigatie. Het display kent verder uitgebreide funties zoals een tripmeter, accu indicator in percentages, smart repair en een zeer accurate verbruiksmeter. De nog te fietsen afstand wordt weergegeven in kilometers en in tijd.