Nieuwsbrief inschrijving
Nieuwsbrief inschrijving:

 

 

Als één van de snelst groeiende leveranciers van elektrische fietsen brengen wij een complete collectie e-bikes op de markt. De vele prijzen, goede consumentenreviews en feedback van de afgelopen jaren hebben ons uitgedaagd om onze elektrische fietsen wederom naar een hoger niveau te tillen.

De collectie elektrische fietsen is onderverdeeld in 3 verschillende segmenten: Performance, Premium en Trend. Allen met de keuze uit een sportieve achterwielaandrijving met derailleurversnellingen, een zeer krachtige en stille middenmotor of de alomgeprezen QWIC Two-Wheel aandrijving met voorwielmotor. Dankzij het accukeuzesysteem is er een bereik mogelijk tot maar liefst 220 km (735 Wh).

Waarom u een QWIC dealer moet worden?

  1. QWIC heeft de laatste jaren diverse belangrijke prijzen gewonnen voor elektrische fietsen.
  2. Vanwege de mogelijke exclusiviteit in uw regio, waarvoor vele van uw collega’s inmiddels ook gekozen hebben.
  3. De QWIC elektrische fietsen worden geleverd via fysieke winkels, dus geen internetstunts en geen levering via grote landelijke webshops.
  4. QWIC werkt met uitstekende marges. Eventuele verkoop bevorderende acties gaan niet ten kosten van eventueel margeverlies voor de dealers.
  5. QWIC heeft een zeer actief marketing beleid wat gericht is op consumenten, waar u als QWIC dealer volop van kan profiteren.
  6. Wij maken fietsen met passie. Vakmanschap, slim design, moderne gadgets en zeer hoogwaardige componenten

Wij zijn ervan overtuigd dat u als fietsspeciaalzaak net als vele collega’s voor u de toegevoegde waarde van de stijlvolle en kwalitatief uitstekende fietsen van QWIC in uw winkel zult zien.

Bent u overtuigd geraakt en wilt u graag een afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers? Stuurt u dan snel een mail naar verkoop@qwic.nl. Zij zullen dan contact met u opnemen en u verder helpen om een QWIC dealer te worden.

klantenservice