qr0op4w0vp
In de media

BOVAG wil fiscaal voordeel bedrijfsfiets terug

Brancheorganisatie Bovag wil de bedrijfsfietsregeling terug. Als het financieel aantrekkelijk wordt om op de fiets naar het werk te gaan, komt dat ten goede aan de verkoop van fietsen én de gezondheid van de mensen, de luchtkwaliteit en het terugdringen van files. Lees meer…
QWIC performance RD10 elektrische fiets e-bike met ongekende prestaties, snelheid, design en downtube accu Sam staand buiten lunchstraat
E-Bikes

QWIC Brochure 2017

Bekijk nu het gehele assortiment e-bikes. De papieren brochure is verkrijgbaar bij de QWIC dealers of vraag deze direct aan. Hieronder kan je de brochure alvast digitaal doorbladeren.

Lees meer…

montventoux7
Nieuws

QWIC versus Mont Ventoux

De Mont Ventoux is voor Nederlands de bekendste fietsberg. Gelegen in het Zuiden van Frankrijk is er in de wijde omtrek geen hogere top dan de 1912 meter hoge Mont Ventoux.

Lees meer…

Sideview_N7_fietstest
Testwinnaar

QWIC N7.1 Premium testwinnaar elektrischefietsen.com

Het onafhankelijk platform elektrischefietsen.com heeft haar jaarlijkse elektrische fietsentest uitgevoerd. Hierbij is de QWIC N7.1 gekozen als Beste elektrische fiets in de categorie tot € 1.999,-. Bijzonder, want dit is het tweede jaar op rij dat de N7.1 als winnaar uit de bus komt!

Lees meer…

QWIC lease meuk
Gebruikers

Klant vertelt: Lease je e-bike!

JUDITH CLARIJS
Judith least sinds december van het vorige jaar een e-bike. En dat bevalt haar heel goed. Hoe kwam ze op het idee om een e-bike te gaan leasen? “Ja, dat is wel een leuk verhaal. Ik woon in de binnenstad van Nijmegen.Om dan een auto te nemen is sowieso geen logische keuze. Zie je auto maar eens kwijt te raken. En dan moet je vervolgens die stad ‘sochtends uit zien te komen en ’s avonds weer in. Ik heb trouwens ook nog geen rijbewijs.”

Lees meer…