In de afgelopen jaren zijn de QWIC elektrische fietsen meermalen gekozen tot Beste elektrische fiets van het jaar. Bekijk hieronder het overzicht van de awards en lees de lovende kritiek van juryleden.

Telegraaf - 2017

De Telegraaf heeft haar jaarlijkse test voor elektrische fietsen uitgevoerd. Binnen deze test werden de elektrische fietsen onderverdeeld in segment per aanschafprijs. De QWIC Premium N7.1 is voor het tweede jaar op rij gekozen tot Beste elektrische fiets in de categorie tot € 2.250,-. De e-bike viel op dankzij de krachtige motorondersteuning, het fraaie design en de fijne wegligging. Voor het tweede jaar op rij als winnaar van de grote Telegraaf e-bike test! Lees meer.

QWIC Premium N7.1

Plusmagazine - 2016

Het maandblad PlusMagazine koos de QWIC T-MN7.2 HS11  als beste elektrische fiets met middenmotor van 2016. Het maandblad nam dit jaar 11 fietsen onder de loep en de e-bike van QWIC kwam als beste uit de test. De QWIC e-bike met middenmotor viel vooral op door de mooie afwerking, uitstekende stille ondersteuning en het comfortabele rijgedrag: ‘een topfiets voor een scherpe prijs. Een terechte Plusmagazine testwinnaar! Lees meer

QWIC T.MN7.2 HS11

Elektrischefietsen.com - 2016

Het onafhankelijke online platform elektrischefietsen.com organiseert elk jaar tal van opstapdagen door het hele land. Tevens worden alle elektrische fietsen van verschillende merken uitgebreid getest door consumentenpanels. In de categorie € 1.500,- tot € 1.999,- is de QWIC N7.1 als beste elektrische fiets gekozen! De krachtige voormotor, het eenvoudige display en de goede prijs-kwaliteit verhouding waren de grootste pluspunten.

QWIC N7.1

Telegraaf - 2016

De Telegraaf is in samenwerking met de consumentenbond op zoek gegaan naar de beste elektrische fiets met voorwielmotor. De QWIC N7.1 kwam duidelijk als winnaar uit de test van de Telegraaf. De N7.1 is mede dankzij de krachtige voormotor en het moderne design gekozen als Beste elektrische fiets met voormotor in de prijsklasse tot € 1.999,-.

QWIC N7.1

Elektrischefietsen.com - 2016

Het onafhankelijke online platform elektrischefietsen.com organiseert elk jaar tal van opstapdagen door het hele land. Tevens worden alle elektrische fietsen van verschillende merken uitgebreid getest door consumentenpanels. In de categorie € 2.000,- tot € 2.500,- is de QWIC T-MN7.2 HS11 als beste elektrische fiets gekozen! De Bafang middenmotor kent een heerlijke, comfortabele ondersteuning. Verder oogt de fiets goed en is hij ideaal voor recreatief gebruik.

QWIC T-MN7.2 HS11

ElektroRad - 2016

Het Duitse vakblad ElektroRad heeft in haar jaarlijkse e-bike tests de QWIC P-MN360 zeer hoog gewaardeerd. Met een 8/10 score werd de E-bike uit de Performance Series zeer goed beoordeeld. Met name de MPF middenmotor met liefst 60 Nm en de luxe afmontage van de elektrische fiets konden de jury bekoren.

QWIC P-MN360

ANWB - 2016

De ANWB heeft verschillende elektrische vouwfietsen getest. De QWIC C-FN7 kwam hierin als beste uit de test op verschillende onderdelen. Met name de krachtige ondersteuning en het moderne uiterlijk oogt veel lof van de jury. Het testpanel bestond uit consumenten en ervaren fietsers.

QWIC C-FN7

E-bike&trekking - 2015

De QWIC P-MN360 is gekozen als ‘Beste elektrische fiets met Nuvinci traploos schakelsysteem door E-bike & Trekking Magazine. “Het prachtige moderne design en de krachtige motor zorgen samen met het traploze schakelsysteem voor ideaal fietscomfort en ondersteuning. De MPF motor is geruisloos en duurzaam dankzij de stalen tandwielen in een oliebad. Ideaal voor woon-werkverkeer of recreatief gebruik”.

QWIC P-MN360

Consumentenbond - 2015

De T-MN7 elektrische fiets is voorzien van een zeer krachtige én stille middenmotor. Deze motor levert een koppel van maar liefst 60 Nm. Hij is voorzien van volledig gehard stalen precisie transmissie, welke een optimale levensduur en betrouwbaarheid garandeert.  De lage positie van de motor bij de trapas zorgt voor een optimale gewichtsverdeling en trillingsvrije ondersteuning. De naadloze integratie van kracht-, rotatie- en snelheidssensoren resulteert in intuïtieve ondersteuning, vertaald vanuit uw rijgedrag. Lees meer

QWIC T-MN7

Elektrischefietsen.com - 2015

Onafhankelijk online platform elektrischefietsen.com heeft de P-MN360 elektrische fiets gekozen tot Beste elektrische fiets in de categorie tot € 3.000,-. De traploze Nuvinci versnellingsnaaf zorgt samen met de krachtige MPF middenmotor voor een heerlijke, comfortabele ondersteuning.

QWIC P-MN360

Red Dot Design Award 2014

De QWIC A2.1 e-bike heeft de prestigieuze Red Dot Award 2014 gewonnen. De stoere elektrische fiets kreeg de hoogste waardering toebedeeld in de categorie Outdoor, Leisure & Sports. De 40-koppige jury was onder de indruk van de innovatieve kracht van het ontwerp en beloonde dit met de internationaal erkende designprijs: Red Dot Product Design 2014. Lees meer

QWIC A2.1

 

Fietsactief - 2012

Het magazine Fietsactief heeft in de jaarlijkse ebike test QWIC gekozen als beste elektrische fiets van het jaar 2012. Een van de opmerkelijkste ervaringen met de winnaar is dat de QWIC Trend Series ook zonder ondersteuning lekker rijdt. Tel daar het uitstekende display en de prima prijs bij op en je hebt een topfiets aldus het testpanel.

QWIC Trend²

Plusmagazine - 2012

Plusmagazine, het magazine voor 50Plussers heeft de QWIC Trend³ gekozen als beste elektrische fiets van het jaar. De zeer krachtige voormotor en het display vormden de basis voor deze prachtige uitverkiezing.” De fiets heeft een royaal display met duidelijke aanduiding en gebruiksvriendelijke knoppen. De bediening is uitstekend’.

QWIC Trend³