Nieuwsbrief inschrijving
Nieuwsbrief inschrijving:

De QWIC App is nu beschikbaar voor Android en iOS. Via de App kunnen uw klanten belangrijke informatie over het gebruik bekijken, rijmodi veranderen, navigatie gebruiken en het energieverbruik van elke ondersteuningsstand terug lezen. De smartphone kan via een USB oplaadpunt aan het display opgeladen worden. Kortom: de telefoon wordt het display! De QWIC App kan gebruikt worden bij de volgende e-bikes: Performance MN380, Premium MN380 en Premium MN330.

Wat kunt u met de App doen?

  • Bekijk extra technische informatie tijdens het fietsen. U kunt instellen welke functies u wilt zien.
  • Navigatie: Gebaseerd op Google Maps om fietstochten gemakkelijker te plannen.
  • Bekijk alle systeem- en ritinformatie en het energieverbruik per powermode.
  • Selecteer het gewenste rijprofiel van de fiets: Climbing, Trekking of City.

Eventuele technische storingen worden in de App weergegeven. De weergegeven error code kunt u doorgeven aan uw dealer, zodat de dealer het probleem sneller kan verhelpen.

QWIC Bluetooth Display

 

De QWIC app werkt enkel met Ebikes die uitgerust zijn Bluetooth: Performance MN380, Premium MN380 en Premium MN330. De smartphone maakt via bluetooth signalen contact met de elektrische fiets. Door middel van een smartphonehouder kan de smartphone aan het stuur bevestigd worden. Hierdoor kunt u de functies van de app ten optimale gebruiken tijdens het fietsen. Bijvoorbeeld door middel van de geïntegreerde navigatie, personalisatie en servicecomponenten van de e-bike.

Download

Download een handig overzicht van App functies voor Android hier en voor iOS hier. Dit overzicht staat tevens op de dealer login. Heeft u nog vragen? U kunt altijd contact opnemen met onze Customer Service.