5 jaar garantie-actie

Profiteer nu van 5 jaar garantie op de Performance RD11, MD11 en MN380

Jarenlang genieten van een topkwaliteit e-bike? Met de verlengde garantie-actie van 1 oktober t/m 31 december 2019 biedt QWIC maar liefst 5 jaar garantie op de Performance RD11, Performance MD11 en de Performance MN380.

Actie(voorwaarden)

 1. Koop tussen 1 oktober en 31 december 2019 een Performance RD11, Performance MD11 of een Performance MN380 bij één van onze dealers.
 2. Registreer via MY QWIC de Performance e-bike. 
 3. QWIC stuurt na het ontvangen van de registratie een 5 jaar garantiecertificaat toe via de email.

Voorwaarden

 • De actie geldt alleen voor de Performance RD11, Performance MD11 en de Performance MN380.
 • 5 jaar garantie op alle mechanische en elektrische onderdelen mits is voldaan aan de garantievoorwaarden.
 • Voor de QWIC accu’s geldt een garantie van 100% in de eerste 24 maanden, 60% in het 3e levensjaar, 40% in het 4e en 30% garantie tijdens het 5e levensjaar.
Performance RD11, frame diamond, color dutch orange

Performance RD11

De Performance RD11 is de opvolger van de prijswinnende RD10 en beschikt over een verbeterde achtermotor, verende zadelpen, een luxere voorvork en het nieuwe Bluetooth display console. De Performance RD11 is leverbaar in een heren-en damesframe. Verkrijgbaar in de kleuren: Dutch Orange, Matte Black en Chalk White.

Bekijk de Performance RD11

Deze elektrische fiets biedt snelheid, design en sportiviteit. De combinatie van de achtermotor en de sportieve derailleurversnellingen zorgen voor ongekende prestaties.

Performance MN380, trapez diamond, color steel blue

Performance MN380

De Performance MN380 is de ideale elektrische fiets voor woon-werkverkeer. Dankzij het NuVinci 380 systeem kan je traploos schakelen, ook onder zware omstandigheden. De Brose middenmotor zorgt samen met de Gates riemaandrijving voor een optimale ondersteuning bij elke gewenste snelheid. De Performance MN380 is leverbaar in de kleur Steel Blue en zowel in een heren- als een damesframe.

Bekijk de Performance MN380belasting. De Brose middenmotor zorgt samen met de Gates riemaandrijving voor een optimale ondersteuning bij elke gewenste snelheid. De Performance MN380 is leverbaar vanaf maart 2019.

Performance MD11 Antracite Trapez frame

Performance MD11

Stoere, sportieve e-bike voor dagelijks gebruik. De middenmotor met directe krachtoverbrenging op de trapas zorgt voor ongekende ondersteuning. Door de optimale gewichtsverdeling is de MD11 ideaal voor heuvelachtig terrein. De antraciete kleurstelling met mat zwarte details zorgen voor een stoere en luxe uitstraling. De Shimano 11-speed derailleur zorgt voor een buitengewone rijervaring.voor heuvelachtig terrein. De Performance MD11 is leverbaar in een antraciete kleurstelling en zowel in een heren- als een damesframe.

Bekijk de Performance MD11

Performance RD10 Green Army met man in groen outfit

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de garantie-actie? Bekijk dan de FAQ en wellicht staat jouw vraag ertussen. Is dit niet het geval neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina.

FAQ 5 jaar garantie-actie 

 • Ruim 550 QWIC dealers

  de beste service altijd dichtbij

 • Awards

  al jaren onderscheidend en innovatief

 • Garantie

  standaard 2 jaar op alle e-bikes

QWIC 2020 brochure cover

De digitale of papieren versie!

QWIC brochure 2020

Bekijk de QWIC brochure